A ConnectAlarm felhasználói alkalmazás funkciói - VIDEÓ

2021-04-08

Az okos eszközök világában élünk. Az új háztartási eszközök beszerzésekor próbálunk olyat beszerezni, mely megkönnyíti a mindennapjainkat, és ezáltal a használatuk is kényelmesebbé válik. Nincs ez másképp a riasztóközpontok kiválasztásánál sem. Ugyanakkor megmaradt az igényünk arra, hogy a felszerelt riasztót megbízhatóan teljesítse a szolgálatot.

Az épületekbe felszerelt DSC NEO központokhoz tartozó ConnectAlarm alkalmazás a végfelhasználóknak szól, és ezen keresztül érhetik el akár távolról is a riasztó rendszereiket.

Egy felhasználó, akár több rendszer

Egy felhasználó akár több rendszert is hozzárendelhet a felhasználói fiókjához, így egy alkalmazásból kezelheti az otthoni, a hétvégi házában és esetlegesen az irodájában található behatolásjelző rendszerét is. Sőt egy rendszer több felhasználóhoz hozzárendelhető, felhasználó fiókhoz tartozó értesítési és jogosultsági beállításokkal.

Az alkalmazáshoz több videót is készítettünk, melyek közül most a felhasználási funkciókról készültet mutatjuk be. A videó megtekintéséhez kattintson a képre!



Hogyan is működik az alkalmazás?

Mielőtt megnézné a videónkat, nem árt, ha tudja, hogy az alkalmazás regisztrációja kétlépcsős, elsőre egy regisztrációs kódot küld a szerver a megadott e-mail címre, majd ezzel a kóddal belépve lehet megadni a végleges hozzáférési kódot az alkalmazáshoz.

A Mester kód a nyitja

A Mester kóddal azonosított Mester felhasználó az alkalmazásból tud egyszerűen további felhasználókat programozni a riasztó rendszerhez, és azokhoz e-mail címet rendelhet. Ezen felhasználók a ConnectAlarm alkalmazás regisztrációja után már láthatják is a rendszert távolról, külön nem kell a fiókjukat hozzárendelni a rendszerhez, hanem a saját felhasználói szintjükkel, partícióikkal férhetnek hozzá a rendszerhez, és a saját fiókjukat szabhatják személyre az értesítések és megjelenítések terén.

Letölthető alkalmazás

A ConnectAlarm alkalmazás ingyenesen letölthető az alkalmazásáruházakból, és ingyenes használható (az adatforgalmi díjaktól eltekintve).

 

Köszönjük, hogy megtekintik videóinkat!

Ha felkeltettük érdeklődését, kövessen minket közösségi csatornáinkon!