Újabb magyar nyelvű programozói leírás a DSC WP központhoz

2021-03-25

A vezeték nélküli technológia egyre nagyobb teret hódít a biztonságtechnikában, ennek a folyamatnak köszönhetően jöttek létre a PowerG technológiájú eszközök, amelyek töretlenül fejlődnek és egyre szélesebb termékpalettát kínálnak a felhasználók számára.

Vezeték nélküli rendszerek

A vezeték nélküli rendszer kiépítését lehetővé tevő WP8010 DSC központot folyamatos telepítői, megrendelői érdeklődés övezi, így a minél teljesebb körű tájékoztatásra törekszünk, és tovább bővítjük a leírásainkat, hogy ezzel is könnyítsük a telepítők munkáját, és még tovább egyszerűsítsük a rendszer programozását.

DSC WP8010 teljes magyar nyelvű programozói felület

Minden telepítőnek az a célja, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban telepítse az adott rendszert. A programozás egyszerűbb áttekinthetőségének érdekében elkészítettük a DSC WP8010 teljes magyar nyelvű programozói felületének fastruktúrájú menürendszerét.

A programozási segédletben könnyen áttekinthető, hogy mely menüpontokon keresztül érhetjük el a beállítani kívánt opciókat. A fastruktúrában könnyen azonosíthatjuk, hogy a menürendszerben éppen melyik szinten vagyunk, azon belül milyen programozási opciókat, értékeket érhetünk el.

A WP8010 központ alkalmazása

A WP8010 központtal családiházak és kisebb intézmények riasztórendszerét alakíthatjuk ki maximum 30 db vezeték nélküli érzékelővel.

A rendszer igény szerint 3 partícióra bontható, így akár egy garázs és egy melléképület is különálló egységként élesíthető/hatástalanítható.

A rendszer 8 db vezeték nélkülibillentyűzetet és 8 db távirányító kulcsot képes kezelni. A billentyűzetek képesek a proximity tag-ek kezelésére is.

Ez a központ a DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.

A WP-sorozattal jelentősen csökkenthető a telepítési idő, ezáltal maximalizálható a napi telepítésszám.

Természetesen a mai kor igényeinek is megfelel a központ, ugyanis távolról alkalmazásból is vezérelhető. Push üzeneteket képes küldeni az eseményekről, igények szerint akár nyitás/zárás, riasztási és hiba eseményekről is.


 

Várjuk Önöket a YouTube-on és a Facebook oldalunkon is, hogy első kézből értesülhessenek az aktualitásokról.

Ennek érdekében készítettünk több videót, melyeket az Önök rendelkezésére bocsájtunk, illetve ezek közzététele folyamatos a közösségi média csatornáinkon.