Uniview Green Pass szkennerrel a vírus ellen

2021-11-05

A sokak számára már ismert Uniview csuklóhőmérséklet mérő rendszerünk új kiegészítővel bővült, aminek köszönhetően még sokoldalúbban használható.

UNV

 

Uniview Green Pass Scanner – Beléptetés OET terminál és Uniós digitális Covid-igazolvány segítségével

Ahogy a képen is látható, ez a kiegészítő modul egy QR-kód szkenner, ami az Uniós digitális Covid-igazolványon található QR-kódot olvassa le.

Ennek a QR kódnak a segítségével az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezőket tovább engedi a rendszer. Mindemellett a QR kód olvastatást követően még mindig van lehetőségünk a belépést más módokon is szigorítani. Ilyen lehetőség például a:

  • csuklóhőmérséklet mérés,
  • arcfelismerés vagy a
  • belépőkártyás azonosítás.

 

Az Uniview terminálok érintésmentes használatra lettek tervezve, így a használatuk biztonságos és kényelmes. 

 

Fontos tudni, hogy:

Az uniós digitális Covid-igazolványról szóló rendelet 2021. július 1-jén lépett hatályba. Azóta az EU mindegyik országa ki tudja állítani állampolgárai és lakosai számára az uniós digitális Covid-igazolványt, amely az EU egész területén ellenőrizhető.” (Forrás: https://ec.europa.eu/info/index_hu)

 

A fentebb idézett nyilatkozatnak eleget téve a terminálok nem csak a Magyarországon kiállított EU Covid-igazolványokat képesek ellenőrizni, hanem az összes EU tagállamban kibocsájtott Covid-igazolványt is.

A terminál érzékeli a közelébe érkező személyt és a kijelzőn megjeleníti a használatához szükséges utasításokat.

Amennyiben a QR-kód szkennelése sikeres volt, akkor az alábbi három üzenettel találkozhatunk a kijelzőn:

 

TERMÉKAJÁNLATUNK:

OET-213H-BTS1-BD-Q300