Hikvision "Value" szériás kamerák intelligens funkciókkal

2023-04-20

A megnövekedett igényeknek eleget téve a Hikvision elérhetővé tette a „Value” szériában is az AcuSense technológiával bővített mozgásérzékelő funkcióját. Így már a belépő szintű kamerák is rendelkeznek bizonyos szintű intelligenciával, megfizethető áron.

 

Az AcuSense megjelenése a mozgásérzékelést a következő szintre emeli, olyan intelligens algoritmussal, amely két féle célobjektumot is meg tud különböztetni, mint például az embert és a járművet.

 

A mozgásérzékelés beállítását többféle módon tudjuk konfigurálni, például ha egy területen túl sok emberi mozgás van, a rendszer konfigurálható úgy, hogy a képernyő bizonyos területeit figyelmen kívül hagyja és csak akkor riaszt, ha a személy vagy a jármű belép az adott területre.

 

Az előre meghatározott területre belépő emberek és járművek által kiváltott riasztások segítségével a biztonsági személyzet gyorsabban és hatékonyabban tud reagálni a potenciális fenyegetésekre – és ezáltal jobban tudja védeni a személyi és vagyonbiztonságot.

 

Ezen felül a „Value” szériában nemcsak intelligens kamerák elérhetőek, hanem ColorVu és intelligens mozgásérzékelés algoritmus funkciós változatok is. Így ezentúl ezek a belépő szintű kamerák ár-érték arányban tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

 

A kamerák elérhetőek turret, cső, és természetesen a hagyományos dóm kivitelben is.

 

A nálunk elérhető kameráról bővebb információ ide kattintva található.