DSC NEO riasztóközpontok felhasználóbarát partíció kezelése (VIDEÓ)

2021-05-25

A DSC NEO központok partícionálhatóak, tehát a védett tér több különálló, egymástól független egységre bontható. Ezeket a partíciókat egymástól függetlenül tudjuk kezelni. Pl: külön tudjuk élesíteni a garázst a melléképületet, vagy a főépületet.

DSC NEO központok és partíciószámaik:

HS2016 - 2 partíció

HS2032 - 4 partíció

HS2064 - 8 partíció

HS2128 - 8 partíció

 

Amennyiben a 8 partíció vagy a 128 zóna kevésnek bizonyul, akkor a Grade3-as DSC PowerSeries Pro sorozatból a HS3248 32 partíciós 248 zónás központot ajánljuk.

A partíciók kezeléséhez vagy egy partícióhoz rendelt billentyűzetet, vagy az összes partícióhoz rendelt globális billentyűzetet használhatunk. A partícióhoz rendelt billentyűzetről is van lehetőségünk átlépni bármelyik másik partíció kezeléséhez, ahol megtekinthetjük annak állapotát, vagy kezelhetjük azt.

Globális billentyűzetnek csak a vezetékes szöveges LCD (HS2LCD) és az érintőképernyős billentyűzet (HS2TCHP) állatható be. DSC NEO riasztóközpontokhoz többféle kivitelű billentyűzet elérhető a LED-es billentyűzettől a vezeték nélküli szöveges LCD billentyűzetekig.

Kompatibilis billentyűzetek:

HS2ICN ikonos billentyűzet

HS2LCD szöveges LCD billentyűzet

HS2TCHP érintőképernyős billentyűzet

HS2LED 16 LED-es billentyűzet

HS2LCDWF vezeték nélküli szöveges LCD billentyűzet

 
 

 

A billentyűzetek a HS2LED billentyűzetet kivételéve választhatók beépített vezeték nélküli adó-vevővel és/vagy proximity olvasóval, illetve a HS2TCHP billentyűzet csak proximity olvasóval választható vezeték nélküli adó-vevő nélkül.

 

A beépített adó-vevőt a billentyűzet cikkszámában szereplő „RF” jelöli (pl.: HS2ICNRFP8E1), a proximity olvasót pedig a billentyűzet cikkszámában szereplő „P” (pl.: HS2ICNRFP8E1).

 

A DSC NEO rendszerekhez szöveges LCD vagy érintőképernyős billentyűzet szerelését ajánljuk, mert ezekkel a billentyűzetekkel a felhasználói kezelés és a programozás is sokkal egyszerűbb.


YouTube videónkban a partíciós és globális billentyűzetekkel történő kezelés közötti különbséget mutatjuk be a szöveges LCD és az érintőképernyős billentyűzet segítségével.