Újdonság! Uniview lakossági wifi kamerák - most EXTRA bevezető akcióban

2024-04-18

Megérkeztek az UNIVIEW új, otthoni felhasználásra tervezett WiFi kamerái, ismerje meg őket cikkünkből! Bevezető akciónkban most microSD kártyával és 40% kedvezménnyel kaphatóak!

 

A hétköznapi lakossági igényekre tervezve

Az új Uho kamerák tökéletesen ellátják az egyszerű otthoni feladatokat, hasonlóan a profi biztonságtechnikai kamerákhoz. Vannak olyan modellek, amelyek fehér fény és IR megvilágítással is rendelkeznek. Jelenleg elérhetők 2MP, 3MP, 4MP és 5MP felbontásban.

 

Minden Uho kamera rendelkezik beépített WiFi-vel (csak 2,4GHz) és bizonyos modellek vezetékes kapcsolatra is alkalmasak (rendelkeznek 1db RJ45 csatlakozási ponttal). A kamerák az UNV-Link mobil app segítségével vagy az EZTools pc-s segédprogram segítségével pillanatok alatt beüzemelhetőek. Aki viszont maradna a hagyományos módszernél, az kényelmesen konfigurálhatja az eszközöket a webes felületen keresztül is.

 

Három kivitel, sok funkció

Igény esetén ezek a kamerák önállóan is működőképesek. Ilyenkor a felvételeket SD kártyára tudjuk elkészíteni.

 

Ha meglévő UNV rendszerbe szeretnénk beilleszteni az eszközöket, az is megoldható, ugyanis a megszokott módon csatlakoztathatóak az NVR-hez. A kamerák kialakítását tekintve három változat elérhető: csőkamera, kültéri PT kamera és beltéri PT kamera.

 

Az eszközök többsége rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval. A PT kamerák támogatják az emberi alak detektálást, valamint a tracking funkciót. Minden kamerához gyári tartozék a tápegység. Viszont fontos megjegyezni, hogy a beltéri PT kamerák USB-s töltőt kaptak, míg a többi kamera a hagyományos 12V-os dugasztáppal van ellátva.

 

Ár és bevezető akció

Jó minőségük és meggyőző teljesítményük mellett az áruk is nagyon kedvező.

Ráadásul bevezető akciónkban most EXTRA KEDVEZMÉNYES árú csomagajánlatokban kaphatóak.

 

Az akció keretében minden kamera mellé egy 64GB-os UNV memóriakártyát csomagoltunk és a két termék együttesen több, mint 40% kedvezménnyel vásárolható meg, a kamera normál listaárához viszonyítva!

 

Az akció 2024. április 18-tól május 17-ig vagy az akciós csomagok erejéig tart!

 

Az akcióban elérhető csomagok:

 

Uho-S2-M3-SD

Uho-S2E-M3-SD

Uho-S2-SD

Uho-S2E-SD

 

Uho-B1R-M2F4-SD