Alean biztonsági rendszerek - Infrasorompók, infrafüggönyök a teljeskörű védelemért!

2020-05-06

A Shenzhen Alean Security Equipment Co. Ltd. Kína egyik vezető gyártója a biztonsági eszközök területén. Termékpalettájában megtalálhatóak a különböző kültéri infrasorompók és egyéb betörésjelző eszközök. A DSC Hungária Kft. kínálatában évek óta töretlen sikerrel és népszerűséggel megtalálhatóak a különböző infrasorompók az Alean termékpalettájából. Ezek mindegyikére jellemző, hogy a jelenlegi nemzetközi piacon megbízható, minőségi és professzionális termékek.

 

 

 

ALEAN TERMÉKEINKÉRT KATTINTSON!

 

A normál kialakítású eszközök különböző távolságra tervezett tagjai vásárolhatók meg az egyes terméksorozatokból. A 2 sugaras változat az ABT sorozat, mely 40, 60, 80 illetve 100 méteres kültéri hatótávolságú változatokban kapható.

 

A 3 sugaras eszközök az ABE sorozat, a 4 sugaras pedig az ABH sorozat. Mindkét sorozat 50, 100, 150, 200 és 250 méteres változatokban kapható.  

 

Mindegyik változatban 4 csatornát állíthatunk be az sugarak „kódolására”, így könnyedén megoldható, hogy akár egy vonalba, akár egymás fölé is szerelhetjük az eszközöket anélkül, hogy egymást zavarnák a különböző párok. 

 

 



Mind az adó, mind a vevőegységet szerelhetjük oszlopra a mellékelt U tartóval, vagy közvetlenül a falra. A házon belül az adó/vevő fejegységek vízszintesen 180° (+/-90°) –ban, függőlegesen pedig 20°(+/-10°)-ban állíthatók.

Az infrasorompók kiválóan használhatók kültéri védelem kialakításra, megfelelő telepítés és folyamatos „kert” gondozás mellett minimális téves riasztással megbízhatóan üzemeltethetők. A területet védhetjük, akár a kerítésvonallal párhuzamos védelmi vonalban, vagy akár a területen keresztül menő egymást keresztező vonalban kialakított eszközökkel is.

 

 

 

 

ALEAN TERMÉKEINKÉRT KATTINTSON!

 

 

Az infrasorompók másik csoportját az ABI infrafüggönyök képezik.

Ezek az eszközök nagyon keskeny kialakításúak a normál infrasorompókhoz képest, viszont jóval szélesebb területet képesek védeni. Az eszközökből „oda-vissza” mennek az infrasugarak, egymástól állandó távolságra, így nincs külön adó és vevő oldal az infrák szempontjából, mert váltva helyezkednek el. Az eszközök kialakításából adóan csak páros számú sugaras eszközök vannak. Tehát a sugarak száma 2-4-6-8-10-12 lehet, és ezekből adódik az eszközök hossza is: 48, 76, 108, 140, 172, 204 cm. 

Ennél a sorozatnál két csatornából választhatunk, hogy lehetőségünk legyen zavarás nélkül egymás közelébe /fölé, mellé/szerelni az eszközöket.

 

 

 

 

Az infrafüggönyök kiválóan használhatóak olyan falsíkok védelmére, melyen sok üvegfelület található, így minimális eszközszámmal egyszerre több esetleges behatolási pontot tudunk ellenőrizni. Ezenkívül fedett gépkocsibeállót is védhetünk a négy tetőt tartó sarokoszlopra felszerelt eszközökkel.

 

 

Az infrafüggönyök kiválóan használhatóak olyan falsíkok védelmére, melyen sok üvegfelület található, így minimális eszközszámmal egyszerre több esetleges behatolási pontot tudunk ellenőrizni. Ezenkívül fedett gépkocsibeállót is védhetünk a négy tetőt tartó sarokoszlopra felszerelt eszközökkel.

Az infrasorompó függönyökből lettek kialakítva az ABL infrasorompó oszlopok, melyek betonalapra fúrhatók le és akár kerti világításnak is használhatóak.
 
Az oszlopot kívülről egy műanyag hengerburkolat alkotja, melyen belül egy alumínium testre van rögzítve az ABI infrasorompó. 

Ezek az infrasorompó oszlopok rendelhetők, raktárkészleten csak bemutató készlet van. 
 

 

 

Az infrasorompó oszlopokkal egy nagy udvaron, kerten belül is kialakíthatunk egy kisebb védett részt, vagy akár a házat is körbe vehetjük vele, és a védelem mellett akár a hangulatos kerti világtást is meg tudjuk oldani. És mindemellett nem kell külön gondoskodni az védelmet biztosító eszközök elrejtéséről sem.

 

 

Az Alean folyamatosan befektet a kutatás-fejlesztésbe, ezáltal innovatív technológiákat alkalmaz termékeiben és azok gyártása során, hogy folyamatosan megfeleljen a biztonsági piac igényeinek. Az értékesítés árbevételének 10% -át fordítják a K + F-re évente. A vásárlói/viszonteladói észrevételek figyelembevételével folyamatosan terveznek olyan egyedi termékeket is, amelyek tükrözik a legújabb piaci trendeket és követelményeket, és a későbbiek folyamán ezek akár a normál termékpalettába is bekerülhetnek.


A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően további eszközök is meg fognak jelenni a közeljövőben a piaci igényeknek megfelelően. 

 

Ilyenek az új generációs talpas kialakítású infrasorompó egységek. Ezeket a beton/tégla kerítés oszlopokra történő felszerelésre a kerítés fölötti áthatolás jelzésére tervezték. 2 és 3 sugaras változatban léteznek az ABO-I és ABT-I sorozatok.

A csuklós talppal az adó/vevő fejegységek vízszintesen 360° (+/-180°) –ban, függőlegesen pedig 180°(+/-90°)-ban állíthatók.

Ha nincs lehetőség kutyák, állatok vagy a kerti növények miatt megfelelő vonali, illetve terület védelmet kialakítani a kültéren, akkor ezek az eszközök a kerítésoszlopokra szerelve biztosíthatják a megfelelő védelmet. 

 

 

Az Alean kínálatában is megjelent a vezeték nélküli eszköz, ABIxxxxW infrafüggöny. Mivel az Alean egy központ független gyártó, termékei univerzálisak, bármilyen rendszerhez felhasználhatóak. Ezért egy vezeték nélküli adóegységüket építették az infrafüggönybe, melyhez egy relés kimenetű vevőegység tartozik. 

 

Jelenleg egy 4 sugaras 10 méteres hatótávolságú változatban létezik: ABI10-654W. A vezeték nélküli kapcsolat max 100 méter lehet, melyet egy 433MHz-es eszköz biztosít.

 

A 3V-os elemről működőnek az egységek. A minimális áramfelvételnek köszönhetően az elemélettartam elérheti a 4 évet is.

 

Az eszköz IP66-os védelemmel lett kialakítva.

 

A vezeték nélküli eszközökkel az épület oldalait védhetjük megfelelően, jelezhetjük a nyílászárók megközelítését, kábelezés nélkül.

 

ALEAN TERMÉKEINKÉRT KATTINTSON!