Ismerje meg az új DSC érzékelőket: LC-203 és LC-205

2023-03-20

A DSC érzékelők kínálatában új innovatív eszközök jelennek meg, melyek leváltják a régebbi eszközöket. Az új LC-2xx vezetékes detektorcsalád képviseli a legjobb választást a lakossági és vállalati vagyonvédelmi rendszerekhez.

LC-203 - Dual PIR/MW érzékelő kisállat elleni védelemmel és kitakarásvédelemmel

Az új LC-203 érzékelő tökéletes választás a lakossági és vállalati vagyonvédelmi rendszerekhez. AZ LC-203 egy teljesen digitális PIR mozgásérzékelő, mely hőkompenzációval rendelkezik. Úgy tervezték, hogy soha nem látott érzékelési pontosságot nyújtson a hagyományos analóg és digitális érzékelőkhez képest.

 

Az érzékelő minősége és érzékelési hatékonysága a LODIFF ® technológiával POLY IR ® anyagból készült lencsének köszönhető.

A telepítési idő lerövidítésének és a telepítési folyamat egyszerűsítésének érdekében az LC-203 beépített EOL ellenállásokat tartalmaz a PowerSeries NEO és PRO központhoz használt értékekkel. A telepítők akár más rendszerekhez is illeszthetik, annak saját ellenállásait használva. A riasztás kimenetet szilárdtest relé biztosítja.

 

A telepített rendszer általános biztonságát a kettős (a szétszedést, illetve a falról történő leszedést) szabotázs érzékeléssel növeli.

 

Az LC-203 egy Duál technológiájú érzékelő. Egy passzív infra (PIR) és egy mikrohullámú (MW) érzékelőből áll, amelyek 'ÉS' kapcsolatban működnek, hogy csökkentsék a téves riasztások számát, különösen zavarteli környezetben is. Mindkét érzékelőnek mozgást kell érzékelnie a riasztási kimenet aktiválásához.

Az érzékelések vizuális visszajelzését 3 LED biztosítja, melyek akár le is tilthatók. A PIR érzékelést ZÖLD, a MW érzékelést SÁRGA, a riasztást PIROS LED jelzi vissza.

A nagyobb rugalmasság vagy speciális követelmények érdekében az érzékelő beállítható, hogy csak valamelyik érzékelő jelzése is riasztást okozzon, tehát 'VAGY' kapcsolatban működjenek.

Az érzékelő rendelkezik egy 'AUTO- VAGY' üzemmód kapcsolattal is, melynél a MW érzékelő 60 másodpercen belül 5 érzékelésére riasztásjelzést ad, függetlenül a PIR érzékelő állapotától.

 

Az LC-203 érzékelő EN Grade 3 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a magas biztonsági fokozat az érzékelő maszkolás elleni, azaz kitakarás védelmének köszönhetően érhető el. A kitakarás monitorozása folyamatos, és a normál állapottól való 15 másodperces eltérés után riasztás indul (küszöbértéken túli teljesítmény, PIR kitakarás, MW kitakarás).

 

Beépített 15kg-os kisállat elleni védelemmel rendelkezik.

Az LC-203 maximális érzékelési távolsága 15 méter, mely DIP kapcsolóval (LOW állásban) 7 méterre csökkenthető. Az érzékelési tartomány 100° os, az ajánlott szerelési magasság 2.1 méter.

A műanyag ház kialakítása lehetővé teszi a falra, illetve a sarokba történő szerelést is, de igény szerint rendelhető hozzá tartó is (LC-L2ST).

 

Nézze meg a terméket ide kattintva.

 

LC-205 üvegtörés érzékelő

A már jól bevált LC-105 üvegtörés-érzékelő helyett egy új LC-205 érzékelőt fejlesztettek ki. Az LC-205 egy akusztikus üvegtörés-érzékelő, amely képes érzékelni az üveg ütését és törését.

 

Az érzékelő teljes rugalmasságot kínál 4 különböző móddal, mely DIP kapcsolóval állítható be.

A kívánt működési mód az alapján állítható be, hogy milyen a környezet, ahova az érzékelő telepítve lett, vagy mi a kívánt eredmény:

- csak ütésérzékelés (nem lehet érzékenységet állítani)

- alacsony frekvenciás hangok érzékelése az ajtó/ablak nyitásakor (nem lehet érzékenységet állítani)

- kettős alacsony és magas frekvencia figyelése az összes típusú üveg törésnek legjobb észleléséhez (az érzékenység trimmerrel állítható)

- normál üvegtörés (az érzékenység trimmerrel állítható)

 

Az érzékelőt sík falfelületre lehet szerelni, a maximális érzékelési távolság 7 méter. Az érzékelő kimentét egy szilárdtest relé adja, érzékelés esetén egy piros LED ad vizuális visszajelzést.

Az érzékelő a szétszedését a beépített szabotázskapcsoló jelzi.

 

A termék eléréséhez kattintson ide.