Hikvision EasyIP 4.0 ColorVu kamerák

2021-09-17

Az IP Pro ColorVu kamerák többet tudnak - De mivel is tudnak többet?!

Hikvision EasyIP 4.0 ColorVu kamerák

 

Az IP Pro ColorVu kamerák többet tudnak

Az IP Pro ColorVu kamerák beazonosítása legkönnyebben a 2xx7 számmal lehetséges. A kamerák sajátossága, hogy szinte teljes sötétség mellett is képesek színes képet adni.

 

Hogyan működnek ezek a kamerák és milyen felbontásban érhetők el?

Teljesen sötét körülmények között látható LED-es fényforrást használ a kamera az objektumok megvilágítására. Ebben a kategóriában is megtalálhatók a különböző kiszerelésű kamerák.

A felbontást tekintve létezik:

- 2

- 4, illetve

- 8 MP-es kamera.

A fix objektíves kamerák (2.8, 4, 6mm) mellett kaphatók varifokális modellek is. A megfelelő mélységélesség miatt nagyon fontos, hogy mindig a helyszínnek megfelelő objektív távolságú kamerát válassza a telepítő.

 

Milyen újdonságokkal találkozhatunk?

Újdonságként jelent meg, hogy az „SL” jelölésű kamerákban nem csak mikrofon, hanem hangszóró is megtalálható, így akár a HikConnect applikáción keresztül lehetőség van kiszólni a kamerában.

 

Az AcuSense nem maradhat el

Ezek a kamerák azon felül, hogy mindig színes képet biztosítanak, támogatják az AcuSense technológiát is, melynek segítségével könnyedén kiszűrhetőek a téves riasztások. Lehetőség van arra, hogy csak emberre, vagy csak járműre, illetve mindkettőre riasszon a kamera, ha átlépnek egy vonalat vagy belépnek egy területre.

A technológia segítségével a zavaró tényezők – mint például a környezet, időjárási tényezők, állatok – könnyedén kiszűrhetők. Ezzel is bizonyítható, hogy az AcuSense technológia széles körben, könnyedén és hatékonyan használható fel, legyen szó akár családi házas helyszínről, vagy akár ipari környezetről.

 

EasyIP 4.0 ColorVu kamera választék - Megkönnyítjük a választást!

Hikvision EasyIP 4.0 ColorVu kamerák

 

Hikvision