Videó a DSC PG8914 vezeték nélküli mozgásérzékelőről

2021-03-17

Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy telepítőink igyekeznek partnereiket mihamarabb kiszolgálni, de ami a gyorsaságnál is lényegesebb, az a telepített eszköz megbízhatósága és egyszerű telepíthetősége, valamint kezelhetősége.

A DSC WP8010 riasztóközpont a DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral. Az eszköz a telepítést követően is könnyű használhatóságot tesz lehetővé felhasználója számára.

És mi más is lenne a fontos, mintsem az, hogy a végfelhasználó biztonságban érezze magát mindamellett, hogy a kényelmes kezelést is megteremtjük számára.

 

Fontosnak tartjuk Partnereink műszaki támogatását, ezért a Youtube csatorna adta lehetőséget kihasználva olyan termékismertető videókat osztunk meg Partnereinkkel, melyből tájékozódhatnak és az esetlegesen felmerülő kérdéseikre választ kapjanak még azelőtt, hogy azzal kollégáinkat megkeresnék.

A képre kattintva megtekintheti a DSC Neo, PowerSeriesPro és WP8010 riasztóközpontokkal kompatibilis DSC PG8914 vezeték nélküli mozgásérzékelő bemutató videóját.

 

Buzdítjuk Önöket a YouTube csatornánk követésére, hogy ne maradjanak le a legérdekesebbekről és az értékes információkról!