Videó a WP8010 riasztóközpont programozásáról

2021-03-11

Mindenki számára – akár új otthont épít a családjának, akár egy már korábban épült lakóingatlant újít fel – fontos, hogy az új élettér biztonságos környezetet jelentsem a benne lakók számára.

Nem csupán családokra kell gondolnunk, amikor a biztonságos épület kérdését említjük, hanem a nagyobb intézményeket, irodaházakat, forgalmas repülőterek sem szabad elfelejtenünk, és még folytathatnánk a sort.

Olyan megoldásokkal igyekszünk kiszolgálni az embereket, mellyel megteremthetjük számukra a nagybetűs Biztonságot.

A kanadai székhelyű gyártó, a DSC korábban bevezette a DSC WP 8010-et, az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpontot 2-irányú PowerG technológiával, amely kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Ez a központ a DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.


A WP-sorozattal jelentősen csökkenthető a telepítési idő, ezáltal maximalizálható a napi telepítésszám.

 

Fontosnak tartjuk Partnereink műszaki támogatását, ezért a Youtube csatorna adta lehetőséget kihasználva olyan termékismertető videókat osztunk meg Partnereinkkel, melyből tájékozódhatnak és az esetlegesen felmerülő kérdéseikre választ kapjanak még azelőtt, hogy azzal kollégáinkat megkeresnék.

A képre kattintva megtekintheti a DSC WP8010 riasztóközpont programozását.

 

Buzdítjuk Önöket a YouTube csatornánk követésére, hogy ne maradjanak le a legérdekesebbekről és az értékes információkról!