Jelenleg, a Benelux államok majdnem minden országában, a COVID-19 vírus terjedésének újbóli erősödése miatt, a vendéglátás-ipar, ismét komoly bevételkiesésekkel kell, hogy szembenézzen. Mivel az éttermek azok a gócpontok lehetnek, ahol a vírusfertőzés kockázatának esélye sokkal magasabb, ezért kiemelten fontos az ipar résztvevői számára, hogy biztosítsák a látogatók és a munkavállalóik számára a biztonságos éttermi környezetet.
Hollandiában közel 3000 McDonald’s étterem nyitotta meg újra a kapuit és átfogóan újjá értelmezte és feljavította a járványmegelőzési intézkedéseiket az egészségügyi kockázatok csökkentése és a biztonság növelése érdekében. Az Uniview testhőmérséklet-mérő termináljával a be- és kijáratoknál képesek lesznek hatékonyan szűrni és védeni a vendégeiket és dolgozóikat.
Az UNV OTC-513 Standing Pole-mounted Body Thermometer, egy 0,1 és 0,3 celsius fok közötti mérési pontosságú eszköz. Megbízható és nem enged át a kijelölt maximum hőmérsékleti limit feletti értékkel rendelkező személyt.
Az éttermi személyzetnek minden nap ellenőrizni kell a testhőmérsékletüket a munkakezdés előtt. Ha a hőmérséklet meghaladja a 37°-ot, akkor ideiglenesen karanténba kerülnek.
A látogatókat szintén mérik a bejáratnál, amikor először belépnek az étterembe. A mérési adatokat valós időben jeleníthetőek meg egy LCD kijelzőn, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget.
A járvány idején az Uniview elkötelezett, a könnyen alkalmazható termékek és megoldások, fejlesztése és korszerűsítése mellett, a COVID-19 fertőzések megelőzése érdekében. Biztonságos, járványmegelőzési megoldást kínálunk, hogy minden étterem biztonságosan működhessen, és minden vásárló nyugodtan étkezhessen!
A cikk forrása: https://en.uniview.com/News/Success_Cases/202009/886423_169683_0.htm