UNV megoldásokkal a járvány elleni harcban - OTC-513 a McDonald's-ban!

2020-10-29

Az UNV eszközei a járvány elleni harcban is könnyedén bevethetők. Az UNV Heat Tracker megoldások olyan nagy forgalmú gyorsétterem láncokban is hatékonyan alkalmazható, int amilyen a McDonald's is.

 

 

 

 

Jelenleg, a Benelux államok majdnem minden országában, a COVID-19 vírus terjedésének újbóli erősödése miatt, a vendéglátás-ipar, ismét komoly bevételkiesésekkel kell, hogy szembenézzen. Mivel az éttermek azok a gócpontok lehetnek, ahol a vírusfertőzés kockázatának esélye sokkal magasabb, ezért kiemelten fontos az ipar résztvevői számára, hogy biztosítsák a látogatók és a munkavállalóik számára a biztonságos éttermi környezetet.

Hollandiában közel 3000 McDonald’s étterem nyitotta meg újra a kapuit és átfogóan újjá értelmezte és feljavította a járványmegelőzési intézkedéseiket az egészségügyi kockázatok csökkentése és a biztonság növelése érdekében. Az Uniview testhőmérséklet-mérő termináljával a be- és kijáratoknál képesek lesznek hatékonyan szűrni és védeni a vendégeiket és dolgozóikat.

 

 

 

Az UNV OTC-513 Standing Pole-mounted Body Thermometer, egy 0,1 és 0,3 celsius fok közötti mérési pontosságú eszköz. Megbízható és nem enged át a kijelölt maximum hőmérsékleti limit feletti értékkel rendelkező személyt.

Az éttermi személyzetnek minden nap ellenőrizni kell a testhőmérsékletüket a munkakezdés előtt. Ha a hőmérséklet meghaladja a 37°-ot, akkor ideiglenesen karanténba kerülnek.

A látogatókat szintén mérik a bejáratnál, amikor először belépnek az étterembe. A mérési adatokat valós időben jeleníthetőek meg egy LCD kijelzőn, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget.

 

A járvány idején az Uniview elkötelezett, a könnyen alkalmazható termékek és megoldások, fejlesztése és korszerűsítése mellett, a COVID-19 fertőzések megelőzése érdekében. Biztonságos, járványmegelőzési megoldást kínálunk, hogy minden étterem biztonságosan működhessen, és minden vásárló nyugodtan étkezhessen!

 

 

A cikk forrása: https://en.uniview.com/News/Success_Cases/202009/886423_169683_0.htm