Ubiquity vezeték nélküli adatátviteli eszközök

2020-06-19

Az Ubiquiti vezeték nélküli adatátviteli eszközei már elérhetőek kínálatunkban!

 

 

Cégünk fontosnak tartja ügyfeleink igényeinek kielégítését és az egykapus kiszolgálást, ennek érdekében egy új márkával bővítettük a kínálatunkat. Legújabb termékcsaládunk az Ubiquiti. Bizonyára sokan ismerik az általuk forgalmazott termékeket, de akik nem, azoknak következzen egy kis ismertető a világ egyik meghatározó vezetékes és vezeték nélküli eszközöket gyártó és forgalmazó cégéről.

Az Ubiquiti-t 2005-ben alapította az amerikai származású egykori Apple mérnök, Robert Pera. A gyártó jelenleg több mint 200 országban forgalmazza és értékesíti termékeit, viszonteladói hálózatán keresztül. Világszerte már több mint 70 millió eszközt értékesítettek és helyeztek üzembe a telepítők segítségével.

Az Ubiquiti által gyártott termékeket két nagy csoportba soroljuk.

  1. Belső hálózatok üzemeltetéséhez kapcsolódó      Unify             termékcsalád.

 

 

 

Az ebbe a családba tartozó eszközök alkalmasak a nagy és közepes vállalatok IT hálózatának  stabil, folyamatos és zökkenőmentes üzemeltetésére, menedzselésére. A kategória magába foglalja a kül- és beltéri, vezetékes és vezeték nélküli hozzáférési pontokat (Access Point) és a mögöttül található management eszközöket, szoftvereket (routerek, switchek és egyéb aktív eszközök).

 

 

 

2. A rádiós adatátvitellel kapcsolatos termékek és megoldások az  airMAX  családba találhatók.

Ez a csoport a biztonságtechnika szakmán belül sokaknak ismerős. Ebben a kategóriában találhatók a városi térfigyelők és a vezeték nélküli internet szolgáltatók által kedvelt és használt, bázis, pont-pont és pont-multipont antennák és ezen rendszerek kiegészítői. A Ubiquiti airMAX eszközök segítségével olyan, nehezen megközelíthető helyekre is lehetséges a végpont kiépítés, ami a hagyományos réz vagy optikai kábelezéssel nem, vagy csak magas költségek árán érhetőek el.