Minden, amit a PowerG technológiáról tudni akartál!

2020-05-01

A DSC PowerG technológiája az évek alatt már sokszor bizonyított, azonban fel-felmerül a kérdés, hogy mi is ez a technológia valójában.


 

 

Ha nagyon leegyszerűsítjük: akkor az egyik legfejlettebb vezeték nélküli technológia a vagyonvédelmi piacon. 

- megbízható

- biztonságos

- titkosított

- vezeték nélküli

- és probléma mentesen telepíthető!

 

 

A PowerG technológia számos előnnyel bír a vezeték nélküli vagyonvédelmi eszközök piacán:
 

 

1. Nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológia

Minél messzebb van egy érzékelő a riasztó központtól, annál kisebb térerővel képes jelzéseket továbbítani. És minél kisebb a térerő annál kevésbé megbízható és biztonságos a rendszer. 

Ezért a PowerG nagy teljesítményű adókat használ az eszközökben, amivel megnégyszerezte a hatótávolságot a korábbi vezeték nélküli rendszerekhez képes. Így az jelzés nagy térerővel jut el a központokba jelismétlők nélkül is. 

Sőt az érzékelőkbe adaptív teljesítményszabályozású adók vannak. A rendszer összes vezeték nélküli eszköze folyamatosan méri a jelminőséget és a adóteljesítményt mindig a szükséges legkisebb szintre állítja be. 

Az eredmény maximális elem élettartam!

 



2. Vezeték nélküli technológia a vezetékes rendszerek minden előnyével, azok hátrányai nélkül!



Munkaidő takarékos, mert nem kell munkaidő igényes vezetékhálózatot kiépíteni.

Biztonságosan, problémamentesen telepíthető, mert a nincsenek sebezhető és sérülékeny vezetékek. Kevesebb telepítési hiba fordulhat elő. 

A vezetékhálózat kiépítése sok fúrással, kosszal és rendetlenséggel jár. A PowerG eszközökkel elfelejtheti a vezetékek kiépítésével járó kellemetlenségeket. 

Az eredmény, hogy elfelejtheti a vezetékek kiépítésével töltött hosszú időt. Munkája jövedelmezőbbé és kényelmesebbé válik, a rendszerek kiépítése pedig sokkal gyorsabb lesz.

 


3. Biztonságos vezeték nélküli kapcsolat



Sok biztonsági rendszer nem titkosított így a védett létesítmények védtelenek maradnak a hacker támadások ellen. Nem úgy, mint A PowerG hálózatnál, ami fejlett 128 bites AES titkosítási algoritmust alkalmaz, amely védi a rendszert a hackerek és más támadók ellen. 

 

 

 

 

Ezek a tulajdonságok emelik ki a PowerG technológiát és teszik lehetővé, hogy olyan érzékelőket hozzunk létre, amelyek magasan túlszárnyalják a vezetékes érzékelők tulajdonságait és szolgáltatásait. 

Mint például olyan kültéri vezeték nélküli nyitásérzékelőt, ami, mágneses kitakarásvédelemmel és beépített hőmérővel rendelkezik (PG8312), vagy olyan kültéri vezeték nélküli beépített kamerás mozgásérzékelőt (PG8944), ami alkalmas vizuális riasztás megerősítésre.

 

 

 

 

Tovább a vezeték nélküli érzékelőkhöz