HAMAROSAN! Új FIRECLASS intelligens tűzjelző központok

2020-01-15

Az FC503 és FC506 típusú intelligens tűzjelző központok a legújabb FireClass címezhető megoldások széles körű alkalmazásokhoz és követelményekhez. A központok a hagyományos rendszer egyszerűségét és a FireClass címezhető digitális technológia előnyeit kínálják. A központokkal együtt, az egységes megjelenésért, elérhetővé válik az új másodkezelője is a központ családnak, mely FC500REP névre hallgat.

 

 

Az automatikus címzés, az Intelli-Zone, az online súgó funkció, az USB interfész a konfiguráció feltöltéséhez és a központ konfigurálásának egyszerűsége az integrált billentyűzeten keresztül csak néhány olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a panelek telepítését és konfigurálását néhány egyszerű lépésben. A központok hurkonként 250 eszközt tudnak kezelni és 32 zónát támogatnak, valamint 3 az 1-ben hurokkal rendelkeznek. A megosztott hurok technológia lehetővé teszi 3 független alhurok csatlakoztatását egyetlen hurokhoz, ezáltal nagyobb rugalmasságot biztosít, egyszerűbbé téve a kábelezési folyamatot. Az FC503-as központ egy, míg az FC506 típusú központ két hurokkal rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ingyenes grafikus felügyeleti szoftver és a kiegészítő IP modul lehetővé teszi a hurok, a zónák és az eszközök állapotának valós idejű megjelenítését, valamint a vezérlőgombokkal ellátott egyszerű felhasználói felületről a felhasználók könnyen tudják kezelni (alaphelyzetbe állítás, némítás, evakuálás) a rendszert. A felhasználói felületen az eszközök helyének gyors és egyszerűbb beazonosítását a fa struktúrájú grafikus, térképes megjelenítés is segíti.