Uniview EZLive mobilapplikációra fel! Végfelhasználóra szabva (VIDEÓ)

2021-05-04

Az Uniview a könnyű és gyors távoli elérés érdekében kifejlesztett két különböző mobilalkalmazást.

Applikáció Androidra és iOS-re

Az okostelefonnal rendelkező felhasználók leginkább két operációs rendszert használnak. Androidot és iOS-t. Hogy melyik van túlsúlyban és miért, erről nem szeretnénk állást foglalni. A mi szempontunkból a lényeg, hogy az Uniview a mobilapplikáció fejlesztésekor ezt a kettősséget figyelembe vette.

EZLive mint applikáció

Használatának nincs akadálya, hiszem az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Az EZView-val ellentétben az EZLive nem a nagyrendszerek kezelésére használható, hanem épp, hogy a végfelhasználóknak fejlesztették ki. Hogy még tovább könnyítsék használóik mindennapjait, az applikáció elérhető magyar nyelven.

Mivel itt egy, a végfelhasználók számára készült alkalmazásról beszélünk, így a program kezelő felülete is sokkal inkább felhasználóbarát. Ugyanakkor az Uniview másik mobilapplikációja, az EZView is a használatát könnyíti meg.

Az EZView applikációban kevesebb lehetőségünk van, de ez nem jelenti azt, hogy nem elegendő. Sőt, megfelelő opció áll rendelkezésére a végfelhasználónak, és elkerülheti ezáltal az összezavarodást okozó felesleges információkat.

Mire jó az applikáció?

A program segítségével frissíthetők az eszközeink, megoszthatók a felvételeink és eszközeink. Az eszközeink megosztásánál sokkal egyszerűbb a jogosultságokat beállítani, mint az EZView-nál, a már korábban említett applikációnál.


A videó megtekintéséért kattintson a YouTube ikonra!