Ritar akkumulátorok: Teljesítmény és megbízhatóság különböző alkalmazásokhoz

2023-06-01

A mai, egyre összetettebb világunkban a megbízható áramforrások megfelelő szünetmentesítése elengedhetetlen ahhoz, hogy eszközeink és rendszereink zavartalanul működjenek. Az akkumulátorok létfontosságú szerepet játszanak a hordozható és tartalék energiaellátás biztosításában. A Ritar, az iparág egyik elismert gyártója, kiváló minőségű akkumulátorok széles választékát kínálja.

 

A Ritar RT1270ES-F1 egy 12 voltos zárt ólom-sav akkumulátor, amelynek kapacitása 7,0 Ah. Ezt a karbantartásmentes akkumulátort úgy tervezték, hogy megbízható energiát biztosítson különböző alkalmazásokhoz, mint például riasztórendszerek, orvosi műszerek, szünetmentes tápegységek, tűzvédelmi és biztonsági rendszerek. Robusztus felépítése biztosítja a rezgésekkel, ütésekkel és kiömlésekkel szembeni ellenállást, így megfelelő a különleges helyzetekben való használatra is.

 

Fokozott teljesítmény: Az RT1270ES-F1 akkumulátor kiváló kisütési jellemzőkkel rendelkezik, így hosszabb időn keresztül is egyenletes teljesítményt biztosít. Alacsony önkisülési arányt mutat, ami hosszabb eltarthatóságot biztosít, és csökkenti a gyakori újratöltés szükségességét.

 

Technikai adatok

Kapacitás: 7 Ah

Csatlakozó: F1 típusú

Méret: Szélesség - 151 mm X Magasság - 94 mm X Mélység - 65 mm

Súly: 2 kg

 

A Ritar RT1245E-F1 szintén egy 12 voltos zárt ólom-sav akkumulátor. Ez a termék 4.5 Ah kapacitással rendelkezik, így kisebb méretű berendezésekhez is alkalmas, anélkül, hogy a teljesítmény és a megbízhatóság terén kompromisszumokat kellene kötni.  Ezáltal kiváló választás olyan eszközökhöz, mint a kisebb biztonsági rendszerek, a vészvilágítás és a kis elektronikai készülékek.

 

Technikai adatok

Kapacitás: 4.5 Ah

Csatlakozó: F1 típusú

Méret: Szélesség - 70 mm X Magasság - 101 mm X Mélység - 90 mm

Súly: 1,39 kg

 

Mindkét akkumulátor kompakt kialakítású, ezzel lehetővé teszi a könnyű telepítést helyszűkös környezetben is.

Könnyű karbantartás: Zárt kialakításának köszönhetően egyik akkumulátor sem igényel további karbantartást, így felhasználóbarát és problémamentes. Megszünteti a rendszeres elektrolitszint-ellenőrzés szükségességét, csökkentve ezzel a teljes karbantartási költségeket.

Mindkét akkumulátoron a normál csatlakozó található, mely megfelel a behatolásjelző központokhoz.

 

A Ritar termékeket webshopunkban ide kattintva nézheti meg.