Pulsar tápegységek kamerarendszerekhez

2020-05-20

A biztonságtechnikai rendszerek nélkülözhetetlen kiegészítői a jól megválasztott tápegységek, melyek közt kiemelkedő minőséget kínál a lengyel Pulsar gyártó. Az európai piac egyik legmegbízhatóbb márkáját, a DSC Hungária is régóta szerepelteti állandó kínálatában. A cég által gyártott különféle tápegységek széles választéka megtalálható termékeink között.

 

 

 

 

 

A márka nagy előnye, hogy szinte az összes kamerarendszerhez ideális és megbízható választást jelent, legyen szó konnektorba dugható, adapteres tápegységről egyetlen kamera esetén, vagy akár dobozba szerelt szünetmentes tápegységről, amely akár 16 kamerát is képes megtáplálni. Előbbiek közt többfelé kiszerelés és műszaki paraméter közül választhatnak a telepítők az 1A-től egészen a 7A-es terhelhetőségig, valamint megtalálható köztük falba süllyeszthető kiszerelés is. Legnagyobb előnyük, hogy kimeneti csatlakozójuk univerzális, DC 5,5/2,1 szabványú anya, illetve szintén említésre méltó, hogy mindegyik típus rendelkezik rövidzár, túlterhelés és feszültséglökés elleni védelemmel. A tokozott tápegységgel rendelkező fémdobozos segédtápok közül kapható hagyományos illetve szünetmentesíthető kivitel is.

 


A kamerák számának megfelelően választhatunk az 5, 8, 16 x 1A-es kiszerelés közül.
Mindegyik típusról elmondható, hogy az összes tápkimenet üvegbiztosítékkal védett emellett az akkumulátort is védi túlmelegedés és mélykisülés ellen. Itt kell megemlítenünk, hogy a szünetmentesíthető típus esetében természetesen az akkumulátor is ugyanabba a dobozba helyezhető el, a szokásos módon. A zárható fémdobozokon található LED-es kijelzés az üzemszerű működésről ad tájékoztatást a felhasználóknak, emellett mindegyik rendelkezik szellőzőnyílással, szabotázs kapcsolóval és távtartóval.

 

 

 

 

Hivatalos forgalmazóként a tápegységek mellett Pulsar termékek széles választéka elérhető a DSC Hungária Kft-nél. Néhány példát említve kínálatunkban elérhetőek speciális fémdobozos szünetmentes lineáris tápegységek, hiba kimenettel rendelkező tokozott tápegység, stb. A gyártó termékeinek kiváló minőségére a legjobb minőségű alkatrészeket alkalmazása és az ISO 9001 minősítésnek megfelelő minőségbiztosítási rendszert nyújt garanciát.