Ismerje meg a Qolsys IQ WIFI 6 routert, úttörő wifi 6 és Mesh technológiával

2023-06-22

Ha olyan routert keres, amely gyors, megbízható és biztonságos vezeték nélküli hálózatot nyújt otthonában vagy irodájában és stabil kapcsolatot szeretne a biztonsági eszközeinek vagy okosotthonához, akkor ne keressen tovább!

 

A Qolsys IQ WIFI 6 router a legújabb wifi 6 technológiát használja, amely akár négyszer nagyobb sebességet és kapacitást biztosít, mint a korábbi wifi generációk.

Wifi router kifejezetten biztonsági rendszerekhez kifejlesztve

A router négy különálló hálózati partíciót kínál, amelyek közül az egyik kifejezetten a biztonsági rendszerhez kapcsolódó eszközök számára van fenntartva. Ezzel a megoldással elkerülheti az esetleges zavarokat vagy leállásokat, amelyeket a felhasználói változtatások vagy túlterhelés okozhatnak.

 

A router távolról is kezelhető mobilalkalmazáson keresztül, így könnyen hozzáadhat, eltávolíthat vagy beállíthat eszközöket a hálózatán.

 

 

A router Qualcomm IPQ6000 típusú vezeték nélküli chippel rendelkezik, amely wifi 2.4 / 5 GHz-es támogatást biztosít többszálas hálózatkezeléssel és dinamikus frekvenciaskálázással. A routerben két antenna található, amelyek optimalizálják a jelátvitelt és a lefedettséget. Falra vagy mennyezetre is felszerelhető, és rendelkezik egy kábeltárolóval, ha a tápkábel hosszabb, mint szükséges.

 

Kiemeli a Qolsys IQ WIFI 6 routert a többi közül a Mesh* wifi képessége. Ez azt jelenti, hogy több router összekapcsolásával nagyobb területet fedhet le a vezeték nélküli hálózat.

A Mesh wifi előnye, hogy nincs szükség kábelezésre vagy jelismétlőkre, és a hálózat automatikusan kiválasztja a legjobb útvonalat az adatok továbbításához. A Qolsys IQ WIFI 6 routerrel akár 8 router is összekapcsolható egy Mesh wifi hálózatban.

 

 

Összességében a Qolsys IQ WIFI 6 egy nagy teljesítményű és hatékony vezeték nélküli hozzáférési pont, amely fejlett funkciókat kínál a gyors és megbízható wifi kapcsolathoz.

 

Akár otthonról kell dolgoznia, akár tartalmat kell streamelnie vagy intelligens otthoni eszközeit kell kezelnie, a Qolsys IQ WIFI 6 kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a gyors és megbízható wifi-kapcsolatot.

 

 

 

Kiemelt előnyei:

  • Egyszerű eszköz menedzsment IQ WIFI alkalmazással, QR kóddal
  • Wifi partíció a biztonsági rendszerekhez és kamerákhoz
  • Mesh wifi hálózat a nagy lefedett területhez *
  • IQ WIFI alkalmazás a hálózat kezeléshez, távoli eléréshez
  • Felhasználói csoportok engedélyezése tiltása alkalmazásból, szülői felügyelet

 

Nézze meg a terméket a dsc.hu webshopban ide kattintva.

 

Az IQ WIFI alkalmazás letölthető:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jci.iqwifi.user.app

https://apps.apple.com/us/app/iq-wifi/id1556697170

 


 

* a mesh wifi hálózathoz több iq wifi 6 router szükséges. a routerek számát a lefedni kívánt terület határozza meg.