Hikvision disztribúcióval indítjuk az évet!

2021-02-24

Örömteli fordulattal vágunk neki a 2021-es évnek. A világ legnagyobb kameragyártója, a Hikvision kibővítette az importőri jogokat a DSC Hungáriai Kft-re, így már mi is közvetlen disztribútorként szolgáljuk ki Partnereinket.

 

Célul tűztük ki, hogy a Hikvision importőri feladatainak ellátásával – az eddigieken felül – további innovatív biztonsági termékeket és megoldásokat nyújtsunk Ügyfeleink számára. A felkészült értékesítői és mérnöki csapatunk által nyújtott támogatás lehetővé teszi Partnereink számára, hogy ügyfeleiknek – a megbízhatóság és a versenyképesség égisze alatt – biztosíthassák az elvárt magas szintű kiszolgálást.
 

„Örömünkre szolgál, hogy mostantól a DSC Hungáriát is partnereink között tudhatjuk. A Hikvision mint piacvezető márka számára kiemelten fontos, hogy minőségi termékei minél szélesebb ügyfélkörhöz eljussanak. Úgy gondoljuk, a DSC Hungária rendelkezik mindennel, ami ennek megvalósításához szükséges. A jövőben együttes erővel szeretnénk azon dolgozni, hogy mindkét fél a lehető legjobban profitáljon ebből az együttműködésből” – mondta Jun Xu, a Hikvision magyarországi Country Managere.

A DSC Hungária Kft. közel 25 éves múltja bizonyíték arra, hogy a hazai biztonságtechnikai üzletág meghatározó szereplője és jelenlétével befolyásolja a szektor üzletmenetét. Az egyre szélesedő termékpalettával teljeskörű megoldásokat kínálunk Partnereink és leendő ügyfeleink számára, valamint a projekt méretű feladatok megoldásában is állunk rendelkezésre.
 

„Minden kezdet nehéz, de pont ez adja meg a feladat szépségét. Ez egy nagy lépés számunkra, melyet ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében tettünk meg. Kihívás jól képzett műszaki és értékesítői csapatunknak, de épp ez motivál bennünket. Világmárkákat forgalmazunk, és ezen világmárkák családját bővítjük most a CCTV gyártók világbajnokával, a Hikvisionnel. Bízunk abban, hogy ügyfélkörünk hamarosan tovább bővül azon kedves ügyfelekkel, akik már megszokták, hogy a DSC Hungáriánál mindig minden igényt profi szinten kielégítünk" – hangsúlyozta Halmágyi Loránd, a DSC Hungária Kft. kereskedelmi igazgatója.

A budaörsi raktárunkban megkezdtük a Hikvision termékek árufeltöltését, folyamatosan bővítve a Hikvision árukínálatunkat.

Szeretettel várjuk meglévő és leendő Partnereinket!

Részletekért érdeklődjön Üzletkötőinknél, akik készséggel állnak rendelkezésükre!