Anydesk - távoli segítség egyszerűen, Önnek is

2023-12-05

Tovább egyszerűsítettük távoli segítségnyújtás szolgáltatásunkat: ezentúl az AnyDesk alkalmazást használjuk a gyors és professzionális megoldás érdekében. Részletek a cikkben.

A DSC Hungária mérnökei a népszerű távoli segítségnyújtás szolgáltatásunkhoz a honlapunkról gyorsan és egyszerűen letölthető AnyDesk alkalmazást használják.


Az AnyDesk egy távoli asztali alkalmazás, amelyet az AnyDesk Software GmbH fejlesztett. Ez a szoftver platformfüggetlen távoli hozzáférést biztosít személyi számítógépekhez, okostelefonokhoz és egyéb eszközökhöz, amelyeken a program aktívan fut.

Az AnyDesk biztonságos és könnyen kezelhető, amely számos elengedhetetlen funkciókat kínál.  Segítségével könnyedén és gyorsan férhetünk hozzá az engedélyezett számítógépetekhez távolról, hosszú telepítési folyamatok nélkül. Ezáltal gyorsan és hatékonyan tudunk az ügyfeleink számára segítséget nyújtani.

 

Holnapunkon (ide kattintva) elérhető az AnyDesk felhasználóbarát verziója, melyet nem szükséges feltelepíteni a számítógépre, csupán le kell tölteni és futtatni. A hozzáférés engedélyezéséhez a segítséget nyújtó kollégánk részére be kell diktálni az alkalmazás által megjelenített hozzáférési kódot. A hozzáférés csak az adott munkamenetre érvényes.

 

 

A szoftver legfontosabb funkciója, hogy mérnök kollégáink láthatják az ügyfeleink által használt eszközök monitorján megjelenített képet, ezenfelül engedély megadása esetén vezérelni tudják a számítógépet, így távkonfigurációs beállításokat is végre tudnak hajtani. Továbbá lehetőség van fájl átvitelre is az eszközök között, így például leegyszerűsödik a firmware-ek azonnali megosztása is a telepítőkkel.

 

Tehát, ha távoli támogatásra van szüksége, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Töltse le holnapunkról az AnyDesk.exe fájlt.

2. Futtassa az alkalmazást.

3. Diktálja be az eszköz munkaállomásának számsorát kollégánk számára

4. Engedélyezze a hozzáférést.

Ennyi. Már kezdődhet is a munka.