AlarmInstallt bemutató videót tettünk közzé a Youtube csatornánkon

2021-03-30

Ma már majdnem minden eszköz okos, és arra hivatottak, hogy a mindennapjainkat megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék. Ingatlanjainkat is olyan eszközökkel látjuk el, melyek optimalizáltan működnek. A riasztóközpontok kiválasztásakor és felszerelésekor is elengedhetetlen a megbízhatóság és persze a már említett kényelem.

Az épületekbe felszerelt DSC NEO központok az AlarmInstall alkalmazás segítségével távolról okoseszközről is programozhatók.

Az alkalmazás kényelmesebbé teszi a működést

Az AlarmInstall alkalmazással aktiváljuk a NEO rendszert, hogy a végfelhasználó a ConnectAlarm alkalmazáson keresztül elérhesse a behatolásjelzőjét.

Az AlarmInstall alkalmazása regisztrációja egyszerű

Az alkalmazás regisztrációja kétlépcsős, elsőre egy regisztrációs kódot küld a szerver a megadott email címre, majd ezzel a kóddal belépve lehet megadni a végleges hozzáférési kódot az alkalmazáshoz.

Az AlarmInstall alkalmazáson keresztül a végfelhasználó engedélyezése után távolról hozzáférhet a telepítő a rendszer programozásához, teljes beállításhoz, így igény szerint távolról - személyes kiszállás nélkül - átprogramozhatja a rendszert. Ezzel jelentősen csökkentve a személyes kontaktusok számát, mind saját, mind Ügyfelei egészségének megóvása érdekében a jelen helyzetben, illetve kényelmi szempontokat és a gyors reagálást is biztosítva ezáltal.

Youtube videónkban ezt az engedélyezést és a távoli programozást mutatjuk meg.

Az alkalmazás letöltése

Az AlarmInstall alkalmazás ingyenesen letölthető az alkalmazásáruházakból, és ingyenes használható (az adatforgalmi díjaktól eltekintve).

 

Az AlarmInstallt bemutató videóért kattintson a Youtube linkre!

Köszönjük, hogy megtekintik videóinkat. Ha felkeltettük érdeklődését, kövessen minket közösségi csatornáinkon!