AJÁNDÉK kézműves sör - az ingyenesen szállított rendelések mellé!

2023-05-18

A DSC Hungária megalapításának 25. évfordulója alkalmából kétféle Születésnapi sört alkottunk. A söröket elsőként a születésnapi partner party résztvevői kóstolhatták meg, most pedig ajándékba adjuk vevőinknek, az ingyenesen szállított rendelések mellé!

Ajándék kézműves sörök az ingyenesen szállított rendelések mellé

Május 19-től a készlet erejéig minden, legalább nettó 40.000 Ft értékű rendeléshez, amiket ingyenesen szállítunk, ajándékba adunk két dobozzal a születésnapi sörünkből.

Az ajánlat személyes átvétel esetén is érvényes és az ajándék sör készlet erejéig tart.

 

Ismerje meg születésnapi söreinket!

Minden részletre kiterjedő kutatómunka után söreink gyártójának a MONYO Brewing kézműves sörfőzdét választottuk. Izgalmas, karakteres egyedi söröket alkotnak, megbízható minőségben.

 

25 éve DSC Hungária Születésnapi sör - IPA

A MONYO Brewing legismertebb kraft IPA sörét, a Flying Rabbitot vettük alapul. A rengeteg tengerentúli Citra és Centennial komló miatt egyszerre vannak meg benne a stílusra jellemző trópusi gyümölcsös és markánsan gyantás, kesernyés ízjegyek, mindez pedig kellemes testességgel párosul.

 

25 éve DSC Hungária Születésnapi sör - Meggy Ale

A tiszta, zamatos gyümölcs és egy jó ale kombinációja. Ideális kiegészítője lehet egy baráti beszélgetésnek, zenehallgatásnak vagy akár egy pikniknek a fűben heverészve.

 

A készlet limitált, ha egyszer elfogy, nem lesz többet. Ne hagyja ki!

 

Fontos: ez az ajánlat összevonható más kedvezményekkel, tehát ha az éppen futó akcióinkban szereplő termékekből rendel, akkor is kap ajándék söröket. :-)

 

 

Aktuális akcióinkban szereplő termékeket megtalálja Akciós termékek menüpontunkban.