A vállalatok új típusú ellensége- és annak legyőzése!

2020-05-12

2020 év elején új típusú ellenséggel kellett, és kell azóta is szembenéznünk, ami nem az ajtón vagy az ablakon át jön be és veszélyezteti, többek között vállalkozásunk normális működését is. Az új típusú koronavírus azonban egy olyan problémát helyezett a középpontba, amellyel nem csak ebben az évben, és maga a Covid-19 kapcsán érdemes foglalkozni, hiszen járványokkal minden évben szembe kell néznünk, elég ha csak az influenzára gondolunk.

A járványügyi szakértők, egészségügyi szakemberek abban egyetértenek, hogy a globalizáció felgyorsulásával, a metropoliszok kialakulásával, és azzal, hogy az akár távoli tájakra történő utazás a tömegek számára is elérhetővé vált, a pandémiák valószínűsége egyre magasabb.

 

Nem csak az egészségügy szenved

 

A járványok leküzdése kapcsán azonban a 21. század folyamán most először kell globális gazdasági válsággal is szembe néznünk. Ez a fajta gazdasági kockázat pedig a vállalat tulajdonosokat és a cégvezetőket is megméretteti.

 

A felelősségük kettős. Egyrészről bizonyos mértékben felelősek munkavállalóik egészségéért, azonban megélhetésükért is. Hogyan egyensúlyozhatunk ezen a vékony határmezsgyén? Hogyan maradhatunk talpon a gazdasági kötéltánc során?

 

 

Új kihívások esetén új eszközökhöz kell nyúlnunk!

 

A technológiai vívmányok napjainkban rohamosan fejlődnek, ezt mindenki tudja, és egyre gyorsabban képesek a vállalatok kutatás-fejlesztési osztályai előrukkolni különböző megoldásokkal a felmerülő problémákra.

 

A biztonságtechnikai iparágban sincs ez másképp. Ez a szektor is gyorsan tudott reagálni az idei járványügyi helyzetre, így már rendelkezésre állnak eszközök, amelyekkel megakadályozhatjuk egy esetleges járvány elterjedését munkavállalóink körében, így biztosítva vállalatunk megfelelő működését.

 

Ha a munkavállalóinkat igyekszünk megvédeni a tömeges megbetegedéstől, azzal nemcsak az ő egészségüket, de a vállalatunk stabilitását, termelésének folyamatosságát is biztosíthatjuk.

 

 

 

 

Prevenció, a titkos befutó

 

Mi itt a DSC Hungária Kft-nél olyan eszközöket kínálunk, amelyeket járvány idején is hatékonyan tud alkalmazni, ám év közben, megbetegedési időszakokon kívül is bevethetők a vállalati biztonság megőrzése érdekében.

 

Több mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött bátran állíthatjuk, hogy bár ez a jelenlegi embert próbáló helyzet példátlan, országos szinten több mint félmillió objektumban telepített eszközeink bizonyítottak a biztonságtechnikai színtér széles spektrumán.

 

A különböző, érintésmentes testhőmérséklet mérésen alapuló megoldások olyan preventív eszközök lehetnek akár a Covid-19, akár más még jövőbeni, vagy akár évről-évre visszatérő járványok megelőzésében a vállalaton belül, amelyek képesek lehetnek megakadályozni a tömeges megbetegedéseket, így akár egy teljes vállalati leállástól is megkímélhetnek bennünket.

 

 

Regisztráljon május 21-i WEBINAR-unkra és ismerje meg közelebbről is ezeket a megoldásokat, beszéljük át interaktív élő bemutatónk keretében, hogy az Ön vállalatánál mely megoldás lenne a leghatékonyabb!

 

Várjuk szeretettel ingyenes WEBINAR-unkon május 21-én 10 órakor!

 

 

 

REGISZTRÁLOK!