A Hikvision IP kaputelefonok ajánlott beltéri és kültéri egységei

2021-07-22

Mind esztétikai, mind pedig műszaki igényeket kiszolgálva a Hikvision megalkotta az új generációs IP kaputelefonját. Az IP kaputelefon beltéri és kültéri egységei széles választékban találhatók meg a portfóliónkban

 

Beltéri egységek

kh6320_wte1_w A DS-KH6320-LE1, illetve a DS-KH6220-LE1 jelölésű beltéri egység fekete, illetve fehér színben kapható, rendkívül kedvező árfekvésű, viszont meg kell említeni, hogy nem támogatja a Hik-Connect alkalmazás használatát, illetve nem lehet SD kártyával bővíteni.

 

A DS-KH6320-TE1 típusú eszköz már támogatja a Hik-Connect applikációt, így mobiltelefonon keresztül is használható a kaputelefon.

A típusban megtalálható Wi-Fi-s kiszerelést a WTE1 jelölés jelzi, míg a 2 vezetékes kiszerelés jelölése WTE2.

DS_KH8350_WTE1 A DS-KH8350-WTE1 típusú kijelző mindezeken felül annyiban tér el, hogy a kijelző típusa nem TFT LCD hanem IPC LCD, aminek köszönhetően tökéletes a színmegjelenítés és hibátlan látószöggel rendelkezik.
A Hikvision legújabb beltéri egysége a DS-KH9310-WTE1 androidos beltéri egység, melyen gyárilag telepítve van a Hik-Connect applikáció, így könnyedén monitorozhatjuk a videórendszereket, illetve kezelhetjük az AX PRO riasztórendszert. Más gyártó applikációját is lehet rá telepíteni. Lehetőség van rá, hogy más gyártó applikációját telepítsük rá, így könnyedén tudunk alkalmazkodni akár egy meglévő másik gyártó rendszeréhez is. /hikvision_ds_kh9310_wte1

Kültéri egységek

Kapucsengő
ds_kv6113_pe1  
A Hikvision IP kaputelefonok bevezető típusa a DS-KV6113-WPE1 kapucsengő. A jó ár-érték arány mellett könnyen telepíthető. Tartalmaz egy 2 MP-es kamerát és Mifare kártyaolvasót, illetve Wi-Fi kompatibilis.
   
Villa kaputelefon
IP kaputelefon  
A kaputelefon kültéri egységei közül a következő kategória a villa kaputelefonok. Ebben a kategóriában található egy gombos DS-KV8113-WME1, két gombos DS-KV8213-WME1, illetve négy gombos DS-KV8413-WME1 kiszerelés is. A villa kaputelefon rendszerből könnyedén nagyobb rendszereket is ki lehet építeni. Lakásonként akár 1+5 beltéri egységet is lekezel, kültéri egységek számában 1+8-t. Ez a típus már 2 zárvezérléssel rendelkezik igy könnyedén akár a nagykaput is lehet vezérelni.
   
Moduláris kaputelefon  
   
hikvision_ds_kd8003  

Ha valaki mégis nagyobb rendszert szeretne, illetve a megrendelő igényeinek megfelelőt, akkor a moduláris kaputelefon a legmegfelelőbb választás. A moduláris kaputelefon főegységéhez DS-KD8003-IME1-hez a megrendelő igényei szerint választhat kijelző, kártyaolvasó, 6 gombos névtábla, billentyűzet vagy akár kijelző modult is. Ezen rendszer képes akár 49 lakásos társasházat kiszolgálni vagy akár 90 darab beltéri egységet. 

Ebből a típusból létezik 2 vezetékes kültéri egység, így egy meglévő régi kaputelefon egység könnyedén cserélhető egy újabb, modernebb típusra. Természetesen ebben az esetben szükségünk van egy úgynevezett disztribútor egységre, ami lekezeli a beltéri egységeket. A moduláris kaputelefon szerelhető felületre, illetve rendelhető hozzá süllyesztő keret is.

   

Egyértelműsíthető, hogy a Hikvision kaputelefon portfóliója rendkívül széles így mindenki megtalálja a számára megfelelő rendszert, legyen szó a legegyszerűbb kültéri egységről akár beltéri egység nélkül vagy akár a 40 lakásos társasházakig.