A Cardin sorompói megérkeztek hozzánk!

2020-09-15

A Cardin sorompói megérkeztek a DSC Hungária Kft. kínálatába!

 

 

 

Valószínűleg sokan, sok helyen találkoztak már a Cardin sorompók összetéveszthetetlen sziluettjével. Két évtizede már, hogy számos parkolóház, ipari park és magánterület forgalomirányítását végzik rendületlenül, de határátkelőknél is megbízhatóan és csendesen dolgoznak ezek a fáradthatatlan elektromechanikus „őrök”.

 

Az első példányok munkába állása óta ugyan egy generáció nőtt fel, de hasonló paraméterekkel rendelkező sorompók azóta sem jelentek meg a piacon. A középen kivezetett sorompókar egyszerű és gyors telepítést biztosít bármilyen forgalmi irány esetében, így tervezésnél, megrendelésnél sem kell a jobb-, vagy baloldalon kivezetett hajtásra figyelni.

 

Az alumínium sorompótest ellenáll azidőjárás viszontagságainak, kezelt felületeit nem kezdik ki a jégmentesítéskor használt kémiai anyagok és a sózás sem.  Villogói minden szögből jól és biztonságosan láthatóak, beépített vezérlése ugyanakkor további biztonsági funkciókkal is rendelkezik. Az állítható mechanikának köszönhetően biztosan a megfelelő pozícióban áll meg a kar, amelyen teljes hosszban gumiprofil található, opcionálisan nyomásérzékeléssel.

 

A Cardin hagyományos infrasorompókon kívül tükörreflexes modellt is kínál, melynek alkalmazásával a költséges útburkolat-bontás elkerülhető.

 

 

Parkolástechnikai rendszereknél a gépjárművek fémtömeg-érzékelése gyakran alkalmazott módja a jegykiadó pont vagy a kijárati sorompó aktiválásának. Megoldást a Cardin hurokvezérlő elektronikája nyújt, melynek érzékelése precízen állítható.

 

 

A 3, 4 és 6 méteres, hagyományos extrudált alumínium sorompókarok mellett a kínálatban LED-es villogóval szerelt és speciális, parkolóházakban és mélygarázs-
okban igen kedvelt,  csuklókar is szerepel. Ez utóbbi ugyan zárt állapotban áthidal egy 3 méter széles útfelületet, de nyitáskor csak az egyik, másfél méteres szakasza kerül függőleges pozícióba, a másik másfél méter vízszintesen marad, így csökkentve a mozgáshoz szükséges függőleges teret. A nagy széllökéseknek kitett területeken a 6 méter hosszú sorompókarokhoz javasolt a kar végére szerelhető mobil támasztó.

 

 

Az illetéktelenek sorompókar alatti átjutását a két méteres szekciókban kínált sorompókar szakáll akadályozza meg, mely kiegészítő tartozékként szintén rendelhető.

 

A 230V-os motort és a masszív hajtóművet 1 millió nyitás feletti terhelhetőségre tervezte a gyártó, többek között ennek is köszönheti a modell még mindig egyre növekvő népszerűségét.

 

 

 

A sorompók és sorompó karok kiszállítása minden esetben egyedi árajánlat alapján történik. Kérjük, ezzel kapcsolatban forduljanak kollégáinkhoz segítségért!​​​

 

 

 

A Cardin eszközökért látogasson el a Kiegészítők/Kaputechnika menüpontba, vagy kattintson ide!