Még több dolgot egy helyről: Sommer termékek a DSC Hungáriánál

2023-03-20

Vevőink kényelme és mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében a német kaputechnikai szakértő termékeivel bővült kínálatunk. Kattintson a "Részletekre" a további információkért!

Miért a Sommer?

A SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH kiváló minőségű garázskapu meghajtások, nyílókapu meghajtások, tolókapu meghajtások, redőnymozgatók és napellenzőmozgatók, valamint lakásautomatizáláshoz használható rádiós vezérlések vezető gyártóinak egyike Európában. Hardver- és szoftverfejlesztésük teljesen házon belül történik, és a legmagasabb minőséget és innovatív technológiát képviseli.

A Sommer a meghajtás- és rádiótechnika szakértője – innovatív technológiákkal és első osztályú termékpalettával, amelyet fáradhatatlanul finomítanak, tökéletesítenek. A SOMMER olyan meghajtás- és rádiómegoldásokat kínál, amelyek segítségével mindent automatizálhat és távolról működtethet a garázsban, a kapunál, bejáratnál és az épületben, a pontosság, hatékonyság és kényelem érdekében.

Világszerte saját telephelyekkel és képviseletekkel vannak jelen a piacon, több, mint 700 munkatársuk gondoskodik a sikerekről és a növekedésről.

 

Amire szüksége van, nálunk megtalálja

Kínálatunkban a SOMMER cég teljes portfóliója megtalálható a garázskapu meghajtásoktól a kapumozgatásig, sorompókig és kiegészítőkig.

Böngéssze át webshopunk kínálatát ide kattintva.

Kérdés esetén keresse üzletkötőinket.