4 ok, amiért érdemes az Optex mozgásérzékelőit választania

2021-08-06

Ahogyan arról már tájékoztattuk Önöket, és ami továbbra is nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő Optex mozgásérzékelő eszközök forgalmazói lettünk. Az 1979-ben alapított japán gyártó termékeit a mozgásérzékelők BMW-jének is nevezhetjük. Termékeiket kiemelkedő technológiai színvonal, megbízhatóság, innováció és formaterv jellemzi.

OPTEX termék

Miért válassza az Optex termékeit?

1. Magas műszaki színvonal

Az összes Optex terméket Japánban tervezik, amiket a kiváló minőség és precizitás jellemez. Az eszközökön több, mint 150 tesztet hajtanak végre, mielőtt azok a piacra kerülnek. 
 

2. Megbízhatóság

A japán gyártó több, mint 80 országban van jelen. A termékei számtalan ikonikus helyen és meghatározó épületben is telepítésre kerültek. Sokan választják a japán gyártó szenzorait a legendás megbízhatóságuk miatt: ma már több, mint 20 millió OPTEX érzékelő működik világszerte. Különféle felhasználási területeken alkalmazzák, amelyek biztonságban, védelemben és kényelemben tartják az embereket.


3. Támogatási rendszer és értékesítés utáni szolgáltatás

Ha nálunk vásárolja az Optex termékeit, nyugodt lehet, mivel teljes műszaki információs és szerviz hátteret szolgáltatunk. Meghibásodás esetén is hozzánk tud fordulni közvetlenül - amire egyébként az Optex termékek esetében bátran kijelenthetjük, hogy nem nagyon lesz szükség. 


4. Letisztult design

Nem utolsó sorban, ha Önnek fontos a jó megjelenés, a szép és letisztult design, akkor az Optex eszközeiben biztosan nem fog csalódni. A magas színvonalú ipari formatervezés mindig jellemzője volt a gyár termékeinek. Mind a formavilága mind a felhasznált anyagok minősége kifogástalan megjelenést biztosít bármely környezetben - legyen az ipari, irodai vagy privát felhasználási terület.

 

OPTEX